Metode de intretinere a locuintei II

– tratarea podelelor: suprafetele dure, precum cele din lemn sau marmura trebuie sa fie curatate si tratate cel putin o data pe an de un personal specializat pentru a se indeparta particulele de praf si murdaria ce dauneaza podelelor. Foarte multe produse de curatenie utilizate au capacitatea de a atrage mai mult murdaria decat de a o indeparta.
– curatarea tapiteriei de uleiuri si alte grasimi: tapiteria mobilierului ar trebui curatata cel putin o data pe an intrucat prin urmele de grasime si de ulei ramase pe ea se atrage si mai mult murdaria. Produsele de curatenie existente pe piata pot duce la micsorarea, decolorarea si distrugerea tapiteriei. Personalul specializat al firmelor de curatenie beneficiaza de produse si echipamente prin care se evita micsorarea si decolorarea si lasa mobilierul mult mai curat. Curatarea periodica duce la intretinerea modului de prezentare a mobilierului si a podelelor.
Pentru ca procesul de curatenie este unul tehnic si implica existenta unor cunostinte in domeniu este mult mai avantajoasa apelarea la firme de curatenie.

Leave a comment